Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fodboldtrøjer til børn,fodbold babytøj 2016/17 med tryk

Køb Billige fodboldtrøjer til børn 2016/2017,billige Fodboldtrøjer 2016/17,billig fodboldsæt børn,fodboldtøj til børn med navn.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo mål løb analyseret

en professionel og pålidelig online shopping center giver en bred vifte af varm salg Fodboldtrøjer til rimelige priser og fragte dem globalt. Tilføj brugerdefinerede Fodboldtrøjer udskrivning!

 

Lionel Messi scorede sit 90. Champions League mål på hans 100th Champions League start mod Man City tirsdag aften. Men hvordan gør at sammenligne med Cristiano Ronaldo rekord?

Real Madrid ace har 95 Champions League mål til sit navn og er to kort af 100 europæiske mål i alt, men undlod at finde nettet i en overraskelse 3-3 uafgjort mod Legia Warszawa på onsdag.

Messi brød en rekord på tirsdag ved at score sit 54. mål i Champions League-gruppespillet spil, overhaling den tidligere rekord på 53 sæt af den tidligere Real Madrid angriber Raul, mens Ronaldo forbliver på 51 mål i konkurrencens gruppespillet.

Lionel Messi åbnede scoringen mod Manchester City tirsdag

Ronaldo scorede sit 43. karriere hat-trick mod Alaves sidste måned, flytte to fri af Messi efter Barca stjerne scorede sit 41. hattrick i løbet af en 4-0 sejr over Man City i oktober.

Med hensyn til karrieremål, Ronaldo fører også Messi 560-524, at have overgået den femdobbelte Ballon d'Or vinder tally for tre på hinanden følgende sæsoner.

Men Messi fører Ronaldo 16-12 for mål med klubben og land i denne sæson, med Ronaldo ikke at score i løbet af Madrids 5-1 Champions League-sejr over Legia Warszawa i sidste måned.

Trods Messis mål i denne sæson, Barca er andet i La Liga og trail ledere Rigtige ved to punkter, med denne sæsons første blockbuster El Clasico sat for december 4 ved Nou Camp. 

Tjek den Infografik nedenfor for at se, hvordan de to La Liga stjerner har scoret deres karrieremål hidtil ...

 

Uanset fodbold klubber, du støtter vi har den rigtige shirt til dig her i vores resten af verden Manchester United trøje butik. Sørg for at du få fat i en god handel i dag med vores lave priser!

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article