Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fodboldtrøjer til børn,fodbold babytøj 2016/17 med tryk

Køb Billige fodboldtrøjer til børn 2016/2017,billige Fodboldtrøjer 2016/17,billig fodboldsæt børn,fodboldtøj til børn med navn.

GRIEZMANN IGEN ANTYDEDE AT BO PÅ ATLETICO MADRID

Mirror nyheder, trods rygter stadig sige Griezmann og Manchester United sammen, men denne franske angriber insisterede på, at han ikke havde nogen grund til at forlade Atletico Madrid i denne sommer. Den Billige Fodboldtrøjer sælges her i vores hjemmeside, så have et kig til dette, måske der er nogle af de typer, som din lignende.

Selvom Atletico Madrid havde en dårlig præstation i ligaen i denne sæson, kun rangeret fjerde, men Griezmann mål er stadig opmærksomhed, han har scoret 20 mål i forskellige af ligakampe, og Griezmann nylig reduceret nogle rygter om hans overførsler.

"Jeg var altid spurgt om det samme spørgsmål om min fremtid, og jeg var lidt irriteret. Som jeg altid har understreget, var jeg meget glad på Atletico Madrid og Madrid, og vejret var stor her, og holdkammerater er også den bedste partner, spillede jeg for en stor træner. " sagde Griezmann.

Simone blev for nylig betragtet som en af ​​Wenger efterfølgere, og Griezmann udtrykte også sin støtte til Simone, og ønskede også denne argentinske fodboldspiller at forblive på Atletico Madrid. Den Griezmann tøj til børn butik, den nye starter direkte markedsføring center.

"Simone er glad her, og han mener, at holdet stadig kan gøre bedre, og han vil have os til at være bedre stillet i ligaen og Champions League, så jeg er sikker på han vil fortsat være vores træner."

Selvom Manchester United få en masse grunde til at ønsker at Griezmann, men det lader til, at Atletico Madrid har flere grunde til at gøre ikke sælge, som de ønsker at flytte det nye stadion, som denne sommer Atletico Madrid kan ikke signings andre spillere, der alle vil påvirke transaktionen.

Griezmann igen nævnt vejret problem, i virkeligheden, sagde han før, han ikke kan lide paparazzi og vejret i England, Griezmann stadig bevare udsigten til overførsel til Premier League, den nuværende situation, Griezmann har en faktisk stor mulighed af forblive på Atletico Madrid.There er typer billig Køb Griezmann Trøje i vores hjemmeside for dette øjeblik, skynd dig at købe.

 

Læs mere på:http://www.spillertoj.com/Griezmann-igen-antydede-at-bo-pa-Atletico-Madrid

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article