Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fodboldtrøjer til børn,fodbold babytøj 2016/17 med tryk

Køb Billige fodboldtrøjer til børn 2016/2017,billige Fodboldtrøjer 2016/17,billig fodboldsæt børn,fodboldtøj til børn med navn.

LIVERPOOL ÅRSLØN PÅ OVER 200 MILLIONER POUNDS

Indtil den 31. maj sidste år, Liverpool brugt 20,285.8 mio £ om løn udgifter for spillere og medarbejdere i 12 måneder, overgår Manchester United (198 mio £) og Arsenal (195 mio £). Dette er en væsentlig stigning i forhold til det foregående års løn regninger, før dette Liverpools løn udgifter på 1.6608 milliarder pounds. Liverpool sidste sæson løn steg 25%, første gang oversteg 200 millioner pounds, dette tal endnu mere end de rige og magtfulde Manchester United. Køb en Billige Fodboldtrøjer her, kan vi sikre, at du ikke er sidste gang at købe her.

I mellemtiden har Liverpool underskrevet i alt ni spillere for første Front, herunder Philmino, James - Milner, Bentke, Danny - Ince, Klein og Gruy. Desuden har de også udnævnt Klopp som landstræner, og underskrevet en professionel kontrakt med nogle af de unge spillere. Under ledelse af Klopp, Liverpool sidste sæson nåede sidste runde af Liga Cup og Europa Cup-finalen, men i den hjemlige arena, de kun rangeret ottende i Premier League. Køb Køb Liverpool Trøje, Cheer for Liverpool.

Den kraftige stigning i lønningerne har resulteret i Liverpools tab før skat på næsten £ 20 millioner, selv om deres samlede indtægter i det seneste år er vokset med 3,9 mio £ til £ 308.100.000 i det foregående år. På nuværende tidspunkt er det samlede antal medarbejdere i Liverpool klubben steget fra 636 i juni 2015 til 700 i maj 2020, hvoraf 500 er ansvarlige for administrative og kommercielle sager, og spillere, trænere og ledere i alt 139 mennesker, og en anden 61 personer, der er ansvarlige for den beskyttelse og vedligeholdelse af stadion. Online Liverpool tøj til børn butik, der er mange slags trøjer, hvis du har brug, og du skal have et kig.

 

Læs mere på:http://www.spillertoj.com/Liverpool-arslon-pa-over-200-millioner-pounds

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article